Kars'ta Diyetisyen Elis Sakine Güngören Beslenme ve Diyet Merkezi Açıldı

Diyestisyen Elis Sakine Göngören "İstemek;İstiyorum demek değil, Harekete geçmektir" sloganıyla açılışını gerçekleştirdiği "Beslenme ve Diyet Merkezi"nde sağlıklı yaşamak isteyen herkesin bir danışmana ihtiyaç duyabileceğini belirterek, sağlıklı beslenme ve sürdürülebilir yaşam tarzını oluşturmak gerektiğini belirtti.

Cumhuriyet Mahallesi Şehit Er Hayrettin Balık Sokak Kerimoğlu Apartmanı Kat 2 Daire 13 nolu adreste hizmete açılan  Kars Beslenme ve Diyet Merkezi nde verilen hizmetler;

Sağlıklı beslenme ve kilo verme Sağlıklı beslenme ve kilo alma Diyabet hastalığında beslenme Kalp hastalığında beslenme Gebelik, Emziklik dönemi beslenme İştahsız çocuk beslenmesi Kilolu çocuk beslenmesi Okul çağı çocuk beslenmesi PKOS ve beslenme konularında uzman tavsiyeleri ve danışmanlık hizmetleri verilmekte.

Sizlerde sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme konularında detaylı bilgi almak için;

Kars Diyetisyen Elis Sakine Güngören Beslenme ve Diyet Merkezi ziyaret edebilir, yada 0541 849 51 20 nolu telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

  • 2 / 1 Kars'ta Diyetisyen Elis Sakine Güngören Beslenme ve Diyet Merkezi Açıldı 0

  • 2 / 2 Kars'ta Diyetisyen Elis Sakine Güngören Beslenme ve Diyet Merkezi Açıldı 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.