KARS Düzenleme Tarihi : 13 Kasım 2020 16:58 Haber Girişi : 13 Kasım 2020 17:04

Kars'ta Devlet Yatırımları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kars'ta Devlet Yatırımları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Kars'ta yapımı devam eden devlet yatırımlarında inceleme yapıldı.
Kars'ta Devlet Yatırımları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kars Güncel- İnceleme programına 65. dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Kars Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekili TBMM Meclis Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve yetkililer katıldı. 

Program kapsamında yapımı devam eden millet bahçeleri,Kars vadisi projesi, Bedesten, Peynir Müzesininde aralarında olduğu çalışmalar incelenerek ilgili müteahhit ve mühendislerden bilgi alındı.

65. dönem UDH Bakanı AK Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan; Karsın hamisi Ebul Hasan Harakani hazretlerinin burada oluşu münassebeti ve Kars’a olan ilgisinden ötürü sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri ve ilgisi ile bütün kapıları rahatlıkla açabiliyoruz. Bakanlıklar nezdinde hertürlü imkandan Kars daha fazla imkan sağlıyor o nedenle Sayın Cumhurbaşkanımıza ilgi ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Emeği geçen başta sayın valimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Arslan açıklamasını; "İnşallah projelerimiz tamamlandıktan sonra birde bu projelerin yanında Doğuekspresi ile Kars turizim alanında çok gelişecektir." ifadelerini kullandı.

Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz ise; Kars için oldukça kıymetli olan bu projelerimiz tamamlandığında ilimize yakışır bir tablo ortaya çıkacak bütün imkanlarımızla milletvekillerimizin destekleri ile Kars’a yakışır Hizmetler yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.