SPOR Haber Girişi : 03 Nisan 2023 02:32

Kars'ta Derbi Galibiyeti At Heykelinde Kutlanır!

Kars'ta Derbi Galibiyeti At Heykelinde Kutlanır!
Kars'ın hemen hemen her taraftar grubunun galibiyet sevincine ev sahipliği yapan Faikbey Caddesi'ndeki meşhur at heykeli, bu gece de Beşiktaşlıların uğrak noktası oldu.

Kars'ta Derbi Galibiyeti At Heykelinde Kutlanır!

Nefesleri kesen dev derbide zafer Beşiktaş’ın! Süper Lig’in 27. haftasında şampiyonluk yarışı veren iki ezeli rakibin karşı karşıya geldiği mücadelede Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup etti.

İstanbul’da oynanan derbideki Son düdükle birlikte ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da müsabakayı takip eden Beşiktaşlı taraftarlar sokağa döküldü. Kars’ın hemen hemen her taraftar grubunun galibiyet sevincine ev sahipliği yapan Faikbey Caddesi’ndeki meşhur at heykeli, bu gece de Beşiktaşlıların uğrak noktası oldu. Ellerinde Beşiktaş bayrakları ile at heykeli üzerinde sloganlar atan taraftarlar kısa süre içerisinde galibiyet sevincini yaşadıktan sonra alandan ayrıldı.

Kadıköy'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta geriye düşen Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen maçı 4-2 kazandı. Kırılma anını penaltı kaçırarak yaşayan Fenerbahçe maçı da kaybederek şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.