YAŞAM Haber Girişi : 22 Nisan 2020 10:13

Kars'ta Corona Karantinasında Sürpriz Doğum Günü

Kars'ta Corona Karantinasında Sürpriz Doğum Günü
Yurt dışından Kars'a getirildikten sonra corona virüs önlemleri kapsamında Kars'ta yurtta karantinaya alınan iki vatandaşımızın doğum günleri pasta kesilerek kutlandı.

Kars Güncel- Geçtiğimiz günlerde Malta ve İrlanda'dan getirilen 219 kişi, Kars'ta Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İpekyolu Öğrenci Yurdu'na yerleştirilerek karantinaya alındı. 14 günlük karantina süresini tamamlamak üzere KYK yurdunda misafir edilen vatandaşlarımızı Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi görevlileri tarafından morallerinin üst seviyelerde tutulması amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Son olarak Gençlik Merkezi görevlileri tarafından karantinada bulunan iki vatandaşımıza sürpriz doğum günü etkinliği düzenledi.

Tulumlu ve maskeli görevliler, hazırlattıkları doğum günü pastaları ile kapılarını çaldı ve doğum günlerini kutladı. Görevliler, "Kars Gençlik Merkezi olarak bu zor günlerde ailenizden uzak olduğunuzu düşünerek doğum gününüzü kutlamak istedik, derken doğum günü sürprizi ile karşılaşan vatandaş ise görevlilere "Gerçekten çok duygulandım, çok teşekkür ediyorum" diyerek teşekkür ettiler.

Karantinada Sürpriz Doğum Günü

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.