ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Haziran 2019 13:27

Kars'ta Çöp Kamyonu Dehşet Saçtı 4 Araca Çarpıp İşyerine Girdi

Kars'ta Çöp Kamyonu Dehşet Saçtı 4 Araca Çarpıp İşyerine Girdi
Kars'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan belediyeye ait çöp toplama aracı park halindeki dört araca çarptıktan sonra işyerine girerek durabildi.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre sabah 04:30 sıralarında Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ait çöp toplama aracı Faikbey Caddesi Kızalay Hamamı önünde seyir halinde iken henüz öğrenilemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında çöp kamyonu Faikbey Caddesi üzerinde park halinde bulunan dört araca çarptıktan sonra  bir işyerinin camlarını kırarak içeri girip durabildi. Kazada çöp kamyonu içerisinde bulunan sürücü ve iki temizlik işçisi yaralanırken olayın sabah 04:30 sıralarında meydana gelmesi cadde üzerinde kimselerin olmaması olası büyük bir faciayı önledi. Olayı gören İl Emniyet Müdürlüğü bekçileri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu sağlık ekipleri ve trafik ekiplerine bildirdi.

Meydana gelen kazada yaralanan sürücü ve diğer iki temizlik işçisi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken çöp kamyonunun çarptığı dört araçta ve işyerinde büyük maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.