KARS Düzenleme Tarihi : 07 Aralık 2020 21:17 Haber Girişi : 07 Aralık 2020 21:24

Kars'ta Çok Sayıda Köy Karantina Bölgesi İlan Edildi İşte Yeni Korona Kararları

Kars'ta Çok Sayıda Köy Karantina Bölgesi İlan Edildi İşte Yeni Korona Kararları
Kars'ta korona tedbirleri kapsamında Valilikten yeni karantina kararları açıklandı. İşte 13 köy hakkında verilen yeni korona kararları.

Kars Güncel- Türkiye genelinde koronavirüs vaka ve vefat sayılarındaki artışla beraber Kars'ta da İl Hıfzıssıhha Kurulu'nda yeni koronavirüs tedbirleri alınmaya devam ediyor. Kars Valiliği'nden gece yarısı yapılan son dakika açıklamasıyla çok sayıda köyde koronavirüs karantina bölgesi ilan edilerek giriş çıkışa kapatıldığı ve bazı köylerde de karantinanın kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Kars'ta 9 Köy Karantinaya Alındı
Valilikten yapılan açıklamalarda; " Susuz ilçesi Çamçavuş Köyü, Merkeze bağlı Halefoğlu, Mezra, Karaçoban ve Subatan Köyleri 7 Aralık 2020 Pazartesi saat 17:00'da, Selim ilçesine bağlı Karakale ve Aşağıkotanlı Köyleri  7 Aralık 2020 Pazartesi saat 19:00'da, Aykaya ilçesine bağlı Duraklı Köyü ile Digor ilçesine bağlı Şirinköy 7 Aralık 2020 Pazartesi saat 21:00'da karantinaya alınarak köye giriş çıkışlar durduruldu.

4 Köyde Uygulanan Karantina Sona Erdi
Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; " Merkez Küçükyusuf Köyü saat 17:00, Arpaçay ilçesine bağlı Akçakele Köyü ve Digor ilçesine bağlı Yemençayır ile Yağlıca Köyleri'nde uygulanan karantina saat 21:00 itibariyle sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.