GÜNDEM Haber Girişi : 27 Şubat 2018 22:57

Kars'ta çocukların asker heyecanı

Kars'ta çocukların asker heyecanı
Kars'ta askeri birliklerinin köy içerisinden geçişi sırasında çocukların sıraya dizilerek asker selamı verdiği görüntüler sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Kars Güncel- (ÖZEL HABER) Kars'ta güvenlik ve asayiş için görev başında olan askerlerin köy içerisinden geçişi sırasında çekilen görüntüler sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Yerleşim yerlerinden geçiş yapan askerlere özellikle çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

YANLIZÇAM'LI ÇOCUKLARDAN ASKER SELAMI
Askeri konvoyun geçişi sırasında duygusal bir görüntü kameralara yansıdı. Türk zırhlı birliklerinin Selim İlçesinin Yanlızçam Köyü içinden geçerken, yolun kenarına dizilen çocuklar konvoya ve askerlere esas duruş ile asker selamı verdi.

Askerler geçiş esnasında çocukların yanında durarak onların sevgi gösterisine karşılık verdi. Çocuklar askeri araçların tepesine binerek hem asker abilerine destek oldular hem de eğlencenin tadını çıkardılar.

Türk bayrağını alan her yaştan vatandaş askerlerin geçişleri sırasında konvoylara eşlik edip, askere moral veriyor. Küçük yaştaki çocuklar da askeri araçların peşinden Türk bayrakları ile koşup hem asker abilerine destek oluyor, hem de eğleniyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.