YAŞAM Haber Girişi : 12 Nisan 2020 21:07

Kars'ta Çocuklardan 23 Nisan'da Balkonlara Çıkalım Çağrısı

Kars'ta Çocuklardan 23 Nisan'da Balkonlara Çıkalım Çağrısı
Kars'ta yaşayan iki minik çocuk koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilemeyecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı balkonlarda Türk Bayrakları'nı dalgalandırarak kutlamaya davet etti.
Kars Güncel- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın koronavirüs tedbirleri nedeniyle kutlanmayacak olması nedeniyle Kars'ta yaşayan Almina Su ve Selami Çınar isimli minikler 23 Nisan günü Karslı vatandaşları evlerinin balkonlarında Türk Bayraklarını dalgalandırmaya davet etti.

5 yaşındaki Almina Su Ersin ve 3 yaşındaki Selami Çınar Ersin isimli kardeşlerin ailesi tarafından  çekilerek sosyal medya aracılığıyla ulaştırılan videoda beraber söyledikleri 23 Nisan şiirinin ardından Kars'ta yaşayan vatandaşlara çağrıda bulunarak; "Türk milleti olarak 23 Nisan akşamı hepinizi akşam saat 8'de balkon ve camlarda Türk Bayraklarını dalgalandırmaya bekliyoruz" davetinde bulundular.
23 Nisan Çağrısı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.