KARS Haber Girişi : 27 Temmuz 2018 13:49

Kars'ta Çıkan Dehşet Görüntüleri İçin Kendini Böyle Savundu

Kars'ta Çıkan Dehşet Görüntüleri İçin Kendini Böyle Savundu
Kars'ın Arpaçay ilçesinde, eşeklere eziyet ederek cep telefonu ile kaydettikleri görüntüleri sosyal medyaya atan V.Ç. pişman olduğunu söyledi.
Kars Güncel- Karsın Arpaçay ilçesinde bir yaylada, 2 eşeğin kafasını bezle bağlayıp sopayla dövüp şiddet uygulayan V. Ç, ile yanındaki şahıs görüntüleri cep telefonu ile kaydetti. Daha sonra sosyal medyaya yüklenen görüntüler büyük tepkilere yol açmıştı. Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan V.Ç. hata yaptığını ve çok pişman olduğunu belirtmiş.

Eşeklere eziyet eden V.Ç, "Olayın gerçekleştiği gün amcamın vefat ettiğini öğrendim sinirli halimle o hatayı yaptım. Çok pişmanım bir daha böyle birşey yapmayacağım." şeklide ifade verdiği öğrenildi.

Kars'ta Vahşetin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kars Güncel- İl Jandarma Komutanlığı ve Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, eşeklere şiddet uygulayanın V.Ç. olduğunu tespit ederek harekete geçti.
V.Ç'nin yakalanması için operasyon düzenleyen ekipler, bölgede bulunan 54 yaylada yapılan özverili ve titiz çalışmalar sonucunda, V.Ç'yi yakalayarak gözaltına aldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kars Şube Müdürlüğü ekipleri, V.Ç'ye, "Hayvanlara kasıtlı olarak kötü davranmak, acımasız ve zalimce işlem yapmak, dövmek, aşırı soğuğa ve sıcağa maruz bırakmak, bakımlarını ihmal etmek, fiziksel ve psikolojik acı çektirmek" suçundan hayvan başına 625 TL olmak üzere toplamda 1250 TL idari para cezası uygulandı.
Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.