ASAYİŞ Haber Girişi : 05 Ağustos 2020 23:13

Kars'ta Çeşitli Suçlardan Aranan 3 Şahıs Yakalandı

Kars'ta Çeşitli Suçlardan Aranan 3 Şahıs Yakalandı
Kars'ta kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık, Kasten adam öldürme ve 14 yıldır dolandırıcılık suçundan firari olan 3 şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Dolandırıcılık Büro Amirliği ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerinin yapmış oldukları titiz çalışmalar neticesinde;
2020 Yılı içerisinde ilimiz genelinde bir şahsın kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırması ve iş yerlerinden hırsızlık yapması olaylarını  A.M. (38) isimli şüphelinin gerçekleştirdiği ve bu şahsın cezaevi firarisi olduğu hakkında 20 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile yirminin üzerinde suçtan aranmasının olduğu tespit edilmiş, şüpheli yapılan operasyon sonucunda yakalanmıştır. 
Ayrıca  yapılan operasyonlar neticesinde  Kasten Öldürme suçundan 6 Yıl 3 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.K. (40) ile 2006 yılından beri firari konumda olan Dolandırıcılık suçlarından 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 24.830 TL adli para cezası bulunan A.Y. (39) yakalanmıştır.
Şüpheli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından,  adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.