ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Kasım 2018 17:20

Kars'ta Cami Bahçesinde Liseli Kızların Kavgası

Kars'ta Cami Bahçesinde Liseli Kızların Kavgası
Kars'ta cami bahçesinde ölümüne kavga eden iki kız öğrencinin kavgası dehşete düşürdü. Kavgayı cami cemaati ayırırken görüntüyü izleyenler "Gençlik Nereye Gidiyor" demekten kendini alıkoyamadı.
Kars Güncel- Haber Merkezimize vatandaşlar tarafından kaydedilerek gönderilen görüntüde Kars Merkez'de bulunan Fethiye Camii'nin bahçesinde iki kız öğrencinin kavga anları oldu.
Öğle saatlerinde yaşanan olayda üzerindeki kıyafetlerden lise öğrencisi olduğu görülen kalabalıkla birlikte cami bahçesine gelen iki kız öğrenci bir birleri ile adeta saç baş yolarcasına kavgaya tutuşuyor. Yere düşseler daha bir birinden ayrılmadıkları kavga anları ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınıyor.
Kız öğrencilerin bir birleri ile kavga ettiği anları ise diğer liseli arkadaşları ise sadece izlemekle yetindi. Cami cemaatinden bazı vatandaşlar kavga eden iki kız öğrencinin kavgasını ayırmak için çaba gösterdi. Dakikalarca süren kavganın tüm görüntülerini paylaşmıyoruz ama sizler gibi bizde soruyoruz; "Yakışıyormu Bu Olaylar Size ve Nereye Gidiyor Bu Gençlik?"
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.