YAŞAM Haber Girişi : 08 Ocak 2018 23:42

Kars'ta Çağlar Kitap ve Kırtasiye Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Kars'ta Çağlar Kitap ve Kırtasiye Yeni Yerinde Hizmete Açıldı
Geniş ürün yelpazesiyle, öğrencilerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği, Çağlar Kitap, Kırtasiye ve Oyuncak, hizmete açıldı.
Kars Güncel- Karsın Selim İlçesinde yeni adresinde hizmet verecek olan Çağlar Kitap, Kırtasiye'nin açılışı, düzenlenen törenle yapıldı.

Selim ilçesi Çarşı Mahallesi Halitpaşa Caddesi Güvenlik Sokak No:15'te açılarak hizmete giren Çağlar Kitap, Kırtasiye'nin açılışında konuşan işyeri sahibi Fatih Guman, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Çağlar Kırtasiye ve Oyuncak olarak kitap, kırtasiye, oyuncak, kişiye özel hediyelik eşya, büro malzemeleri, toner dolumu ve daha birçok ürün yelpazesi ile hizmet vereceğiz.

Kaliteli, güler yüzlü hizmet anlayışıyla Selim halkına hizmet vereceğiz” dedi.Konuşmaların ardından, yapılan dua sonrası, kurdele kesimiyle işyerinin açılışı yapıldı. 

Bizlerde Kars Güncel ailesi olarak yeni yerinde açılışı yapılan , Çağlar Kitap, Kırtasiye ve Oyuncak isimli işletmeye ticaret hayatında bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.

Fatih Guman / Cep Telefonu 05312973838

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.