ASAYİŞ Haber Girişi : 15 Nisan 2018 12:50

Kars’ta Bıçaklı Kavga 1 Ölü 7 Yaralı

Kars’ta Bıçaklı Kavga 1 Ölü 7 Yaralı
Kars Sebze Hali’nde sabah saatlerinde meydana gelen kavgada bıçaklar kullanıldı, olayda 1 kişi ölürken 7 kişi yaralandı.
Kars Güncel- Kars’ta Ardahan Yolu üzerinde bulunan Sebze ve Meyve Toptan Satış Yeri’nde sabah saatlerinde iki farklı grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi ve diğer bireylerinde katılması ile büyüyen kavgada bıçaklar kullanıldı.
Edinilen bilgiye göre V.A. ile S.Y. arasında başlayan kavgada S.Y.’nin kullandığı bıçakla yaralanan V.A. olay yerinde yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bıçakla yaralanan V.A. ambulansla kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayda kavganın taraflarından V.A. A.A. V.A. S.A. ile diğer tarafı olan S.Y. M.A.Y. ile H.Y ve ismi belirlenemeyen bir kişi Kars’ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.