KARS Haber Girişi : 29 Kasım 2019 23:56

Kars'ta Belediye Alacaklı Tartışması Sosyal Medyaya Taşındı

Kars'ta Belediye Alacaklı Tartışması Sosyal Medyaya Taşındı
Kars Belediyesi ile alacaklı firmalar arasındaki haciz meselesi sosyal medya gündemine taşındı. Konuyla alakalı olarak yapılan açıklamalar şöyle.
Kars Güncel- Kars Belediyesi'nin banka hesaplarına koyulan haciz sonrası har iki taraftan da açıklamalar yapıldı.

İlk olarak Kars Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Yönetimimiz, göreve geldiği Nisan ayından itibaren, çalışanlarımızın önceki dönemden ödenmeyen 3 aylık birikmiş maaşlarını yaşanan tüm maddi zorluklara rağmen ödemesini gerçekleştirerek, emekçi mağduriyetini giderip var olan farkı kapatmıştır. Fakat daha önceki dönemde Belediyeye usulsüz biçimde iş yapmış ve resmi olarakta yerine getirmesi gereken teslimi gerçekleştirmediği tarafımızca kanıtlanan Gökhan Yılmaz ve Azerhan  Mutluer isimli kişilerin Çalışanlarımızın bu ayki maaş hesaplarına banka üzerinden haciz koydurmaları sebebiyle ilgili maaş ödemesi yapılamayacaktır.Kamuoyuna duyurulur." denildi.

Belediye açıklamasında ismi zikredilen firma yetkilisi Gökhan Yılmaz ise Kars Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma bir açıklama yaptı. Gökhan Yılmaz'da yaptığı açıklamada; "Kamuoyuna yanlış Bilgi verilerek beni suçlu göstermekteki amaç nedir .? Beltaş çalışanlarına ödeme yapılıp kardiyotekten beltaşa geçen çalışanlara ödeme yapılmamasındaki maksat nedir ?Hesaplarınızda icra var fakat para yok bu paralar nerde vatandaşa önce bunun açıklamasını yapın , icra koyduğum hesaplardan para alabilmiş değilim dolayısı ile maaşların ödenmemesinin sorumlusu da ben değilim. Spekülatif yazılar yazıp güvenilirliğinizi kaybedeceğinize cesurca doğruları söyleyin. Her fırsatta alacağımın usulsüz olduğu iftirasını atıp beni karalamaya çalıştınız biz de yargıya başvurduk , hukukun vereceği karara herkes saygı duymak zorundadır. İcra benim yasal hakkımdır, yasalar çerçevesinde hakedip alamadığım emeğimin karşılığını almaya çalışıyorum. Benim de emeğinin karşılığını ödeyemediğim çalışanlarım var. Bunun müsebbibi de sizsiniz.Bunu da kamuoyu böylece bilsin.." ifadelerine yer verdi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ... 01 Ocak 1970 02:00

    Biri belediye calisani digeri ise safak op. Ile cezaevinde yatan karsi soyan gökhan bu millet neden gokhana bunun cezasini bunun bedelini sormaz..bu adamlarin linc edilmesi gerekir ibrati alem olsun diye

  • Doğruya doğru 01 Ocak 1970 02:00

    Azerhan Mutluer belediye çalışanı değilmi hem belediyede çalışıp hem nasıl belediyeye iş yapmış ??