YAŞAM Haber Girişi : 31 Temmuz 2020 21:38

Kars'ta Bayramlaşma Töreni

Kars'ta Bayramlaşma Töreni
Kars Valisi Türker Öksüz kılınan bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.
Kars Güncel- Evliya Camisi'nde kılınan bayram namazı sonrasında vatandaşlarla koronavirüs tedbirleri altında sosyal mesafeli bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Kars Valisi Türker Öksüz, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Öksüz ve beraberindekiler daha sonra Kars Garnizon Şehitliğini ziyaret ederek burada şehit aileleriyle bayramlaştıktan sonra şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Kars Valisi Türker Öksüz daha sonra görev başında olan jandarma ve polis ekiplerini uygulama noktalarında ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Denetim noktalarında durdurulan araçlarda bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Öksüz hem bayramlarını kutlayıp hemde trafik kuralları ve pandemi tedbirlerine titizlikle uyulması konusunda uyarılarda bulundu.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.