KARS Haber Girişi : 18 Eylül 2019 19:55

Kars'ta 6 Suçtan Aranan Cezaevi Firarisi Uyuşturucuyla Yakalandı

Kars'ta 6 Suçtan Aranan Cezaevi Firarisi Uyuşturucuyla Yakalandı
Kars'ta 6 ayrı suçtan araması olup kaldığı kapalı cezaevinden firar eden şahıs üzerinde uyuşturucuyla yakalandı.
Kars Güncel- Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;" Asayiş Şube Müdürlüğünce Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

21.06.2019 günü Diyarbakır Kapalı Cezaevinden firar eden ve Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama, Silahla Birden Fazla Kişiyle Birlikte Konutta Geceleyin Yağma,Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçlarından Yakalama Müzekkeresi bulunan ve 6 dosyadan aranması olan C.A isimli şahıs 18.09.2019 günü yakalanmış ve yapılan üst aramasında METHADONE ibareli 16 adet uyuşturucu hap ve net ağırlığı 1,51 Gr gelen esrar maddesi ele geçirilmiştir. Müdürlüğümüzdeki işlemler neticesinde adli birimlere sevk edilen şahıs tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir. 

Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.”denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.