KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 27 Ekim 2018 18:23

Kars'ta 4 Bin Kişi Bravo Sirki ile Eğlendi

Kars'ta 4 Bin Kişi Bravo Sirki ile Eğlendi
Dünyaca ünlü Bravo Sirki bugün düzenlediği gösteri ile çoğunluğu çocuklardan oluşan 4 bin kişiyi misafir ederek eğlendirdi.
Kars Güncel- "Hayrete düşmek, Eğlenmek ve heyecan duymak için" sloganı ile yola çıkan ve Kars'ta da gösteri düzenleyen Bravo Sirki bugün düzenlediği üç seanslık gösterisi ile çocuklara ve yetişkinlere eğlenceli anlar yaşattı.
İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda düzenlenen gösterilerde, sihirbazlık, palyaço, dans gösterisi, sirk hayvanlarından yılanlar ile yapılan gösteriler sahneledi. Gösteriye çocukların ilgisi fazla olunca aileleri birlikte spor salonuna akın ettiler. Gösteri molasında ise çocuklar piste inerek oyuna dahil olmalarıyla birlikte renkli ve keyifli anlar yaşandı.
Bravo Sirki'ni Kars'a getirerek gösteri düzenleyen İşletmeci Ersin Ünver Aktan yaptığı açıklamada; "Uluslar arası ve Türkiye geneli organizasyonlar yapıyoruz, Kars Türkiye'de bu sene içerisinde beşinci durağımız. Genelde sezonumuz eylül ayında okul açıldığı zaman başlıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden salon tahsis ediyoruz, öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz gösteriye davet ediyoruz. Hafta sonları genelde gösterilerimizi düzenliyoruz. Kars'taki potansiyel çok iyi insanların olumlu geri dönüşler aldık. Kars bizim için çok iyi geçti ve yaklaşık 4 bin kişi gösterimizi izledi. Bundan sonraki rotamız ise Karadeniz Bölgesi olacak, Kars'tan sonra Ordu'ya geçeceğiz. Gösterimizin düzenlenmesinde bize imkan ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyorum." dedi.
Gösteri yılan ve sirk görevlileri ile fotoğraf çekilmesiyle son buldu. 
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.