KARS Haber Girişi : 04 Mart 2021 20:33

Kars'ta 295 Ekiple Dinamik Denetim Gerçekleştirildi

Kars'ta 295 Ekiple Dinamik Denetim Gerçekleştirildi
Kars Valisi Türker Öksüz'ün katılımıyla, 1 Mart sonrası kontrollü normalleşme dönemi için denetim ve kontroller gerçekleştirildi.
Kars'ta 295 Ekiple Dinamik Denetim Gerçekleştirildi

Kars Güncel- Koronavirüs salgını kapsamında geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve 2 Mart itibariyle bölge bölge belirtilen il gruplarında hayata geçirilen "Kontrollü Normalleşme" süreci dinamik denetim modeli ile denetlendi.

Kars'ta Vali Türker Öksüz'ün katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, yeni normal dönem için işletmeler, toplu taşıma araçları ve vatandaşlar denetlenerek kontrol edildi.

Denetimlerde vatandaşların normalleşme sürecinde hem gündelik yaşamlarını devam ettirmeleri hemde maske, mesafe, hijyen konularına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

İçişleri Bakanlığı'nca yeni dönem için geçtiğimiz günlerde açıklanan dinamik denetim modeli uygulaması Kars genelinde polis, jandarma ve salgın denetim ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.