ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 18 Ekim 2020 10:08 Haber Girişi : 18 Ekim 2020 10:25

Kars'ta 2 Ayrı Trafik Kazası 2 Ölü 4 Yaralı

Kars'ta 2 Ayrı Trafik Kazası 2 Ölü 4 Yaralı
Kars'ta gece saatlerinde 2 farklı noktada traktörlerin karışmasıyla meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaşamını yitirirken 4 kişide yaralandı.

Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre ilk kaza Susuz ilçesi yakınlarında meydana geldi. Karayolunda seyir halinde olan traktör ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Olayın sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine bildirilmesi sonrasında kazaya karışan araçlar çekici ile karayolundan kaldırılırken, kazada araç sürücülerinde hafif sıyrıkların meydana geldiği bilgisine ulaşıldı.

Kamyonet ile Traktör Çarpıştı 2 Ölü 2 Yaralı
Meydana gelen bir diğer trafik kazası ise Selim ilçesine bağlı Katranlı Köyü yakınlarında oldu. Köy yolunda seyir halinde olan kamyonet ile traktör henüz bilinmyen bir nedenle çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil ağır hasar aldı.

Kazanın sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Kazada kamyonet içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, sürücü Selçuk Güneş ve yolcu Burak Güneş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yaralıların hastanede ki tedavi işlemleri devam ediyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.