YAŞAM Haber Girişi : 14 Mart 2021 20:52

Kars'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları

Kars'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları
Kars'ta 14 Mart Tıp Bayramı günü etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanları ziyaret edilirken, Kars Valisi Türker Öksüz ve İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu birer mesaj yayınladı.
Kars'ta 14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları

Kars Güncel-  Kars'ta 14 Mart Tıp Bayramı günü kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü Kurum Başkan ve Başkan yardımcıları merkez ve ilçelerde görevi başında bulunan sağlık çalışanlarını ziyarette bulunarak bu zorlu süreçte göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek tıp bayramlarını kutladılar.

Kars Valisi Türker Öksüz'ün 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Vali Türker Öksüz mesajında; "Toplum sağlığının korunması, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda çalışan, özellikle tüm dünya ile birlikte ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 salgını sürecinde büyük özveri ve gayretle kahramanca görev yapan, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." dedi.

Kars İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu'un 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu; özellikle bir yıldır içinde bulunduğumuz Covid-19 salgını nedeniyle gecesini gündüzüne katan fedakar sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Dr. Lazoğlu; "En çaresiz anlarda insanların elinden tutan, acılarını dindiren kutsal bir meslek sağlıkçı olmak. Görevin değeri, önemi tabii ki tartışılmaz ancak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mücadelesini sürdürdüğümüz Covid-19 salgını sürecinde ailesinden , sevdiklerinden , çocuklarından ,evinden günlerce ayrı kalan gece gündüz demeden çalışan özverili fedakar sağlık çalışanlarımızın kıymeti bir kez daha herkes tarafından farkedilmiş oldu. 

Pendemi sürecinde herkes salgın tehdidi altındadır ancak sağlık çalışanları yaptıkları işten dolayı ve meslekleri gereği sürekli hastane , sağlık kuruluşlarında bulunmalarından risk durumu kat ve kat  fazladır. 
Bu süreçte birçok sağlık çalışımız salgına yenik düşerek hayatlarını kaybetti.Tek amaçları hastaların acılarını dindirmek,nefes almalarını sağlamak olan sağlık çalışanlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.
Sağlığın her alanında çalışan fedakar sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.