ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Nisan 2019 21:40

Kars’ta 120 Bin TL'lik Kaçak Saat Ele Geçirildi

Kars’ta 120 Bin TL'lik Kaçak Saat Ele Geçirildi
Kars’ın Digor ilçesinde yol arama sırasında durdurulan bir kamyonette 120.000 TL değerinde toplam 413 adet kaçak kol saati yakalandı
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre 09 Nisan 2019 Salı günü Digor İlçe Jandarma ve Kars İl Jandarma KOM şube ekipleri ile ortaklaşa düzenlenen yol arama ve kontrol faaliyetleri esnasında Iğdır’dan Kars istikametine seyir halinde olan kamyonette yapılan aramada arka bagaj bölümünde valiz içerisinde yurda kaçak yollarla girdiği tespit edilen fatura ve sevk irsaliyesi olmayan piyasa değeri 120.000 TL olan toplam 413 adet kol saati ele geçirildi. Kaçak saatlere jandarma tarafından el konulduğu öğrenildi.

Jandarma Alay Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; "

Yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde yurtdışından ilimize kaçak yollarla elektronik eşya getirileceği öğrenilmesi üzerine; 09 Nisan 2019 günü Iğdır-Kars karayolunda yapılan yol arama faaliyetinde durdurulan kamyonette yapılan aramada aracın bagaj kısmında çanta ve kutular içerisinde yurda kaçak yollarla girdiği tespit edilen fatura ve sevk irsaliyesi olmayan, piyasa değeri 120 Bin TL. olduğu değerlendirilen (413) adet farklı marka ve modellerde bay-bayan kol saati ele geçirilmiştir. Araçta bulunan (3) şüpheli şahıs yakalanmış olup, soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.