ASAYİŞ Haber Girişi : 17 Nisan 2018 11:54

Kars'ta 1 kişinin öldüğü cinayetin katil zanlıları hakim karşısına çıkartıldı

Kars'ta 1 kişinin öldüğü cinayetin katil zanlıları hakim karşısına çıkartıldı
Kars'ta 15 Nisan pazar günü Sebze ve Meyve Hali'nde yaşanan ve 1 kişinin öldüğü bıçaklı kavga olayının zanlıları asayiş şube ekipleri tarafından hakim karşısına çıkartıldı.
Kars Güncel- Karadağ Mahallesi Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerinde bulunan Kars Sebze ve Meyve Hali içerisinde 15 Nisan Pazar günü meydana gelen ve 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın zanlıları hakim karşısına çıkartıldı.
Olay şöyle gelişmişti; 15 Nisan pazar günü Kars Sebze ve Meyve Hali içerisinde iki farklı grup arasında tartışma çıkmış, çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine V.A. , S.A. A.A. ile V.A.'nın olduğu grup ile S.Y. , H.A.Y. , H.A.Y. ile M.G.'nin taraf olduğu kavgada V. A. isimli şahsın göğüs kısmından kesici aletle yaralanarak kaldırıldığı Harakani Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiği kavga olayıyla alakalı olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslardan S.Y. , H.A.Y. , H.A.Y. ile T.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkartılmak üzere Kars Adliyesi'ne götürüldü.
Zanlıların Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'nden çıkartılırken özel harekat ve asayiş ekipleri tarafından yoğun güvenlik tedbirleri alındı.

Haberin Videosu:



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.