SAĞLıK Haber Girişi : 11 Şubat 2019 21:12

Kars Protokolünden Trafik Kazasında Yaralananlara Ziyaret

Kars Protokolünden Trafik Kazasında Yaralananlara Ziyaret
Kars'ta bugün gerçekleşen ve yirmi yolcunun yaralandığı trafik kazası sonrasında Kars protokolü yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Kars Güncel- Kars’tan Erzurum’a gitmekte olan yolcu midibüsünün Sarıkamış İlçesi Karakurt mevkiinde kaza yapması neticesinde yaralanan vatandaşlara tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret gerçekleştirildi.

Kars'a sevk edilen yaralıları Kars Valisi Türker Öksüz, Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ziyaret etti.
 
Ziyarette Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Yakup Baykuş ve doktorlardan kazazedeler hakkında bilgiler alan Vali Öksüz, acil serviste tedavi gören kazazedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kars Valisi Türker Öksüz, bugün maalesef üzücü bir trafik kazası yaşandığını belirterek, kazada can kaybı olmamasının ise bir teselli olduğunu, özellikle kış şartları nedeniyle yolların buzlandığını ve ulaşımın zorlaştığını belirterek, bu tür üzücü kazaların yaşanmaması için vatandaşlarımızın mutlak surette trafik kurallarına uymalarını ve çok dikkatli olmaları gerektiğini" vurguladı.

Öte yandan Sarıkamış İlçesi'ne giden 65.Hükümet UDH Bakanı,MKYK üyesi,Kars Milletvekili Ahmet Arslan,Tarım Orman ve Köyİşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr.Yunus Kılıç ve İl Başkanı Adem Çalkın'da bugün Erzurum-Kars karayolunda yaşanan trafik kazasında yaralanan vatandaşları Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.