KARS Haber Girişi : 28 Eylül 2016 22:27

Kars Polisinden Milli İrade Destanı

Kars Polisinden Milli İrade Destanı
15 Temmuz gecesi hainlerin darbe teşebbüsüne karşı Faikbey Caddesinde toplanan onbinlerce Kars'lı vatandaşla sabaha kadar Tayyip Erdoğan'a ve hükümete sahip çıkan Şehitler diyarı Karstan yükselen birlik ve beraberliğin videosunu paylaştı.
Kars Güncel-Bilindiği gibi Kars, 15 Temmuz gecesi darbeye karşı ilk tepkiyi veren şehirlerden biri olmuştu. Daha saatler gece yarısını göstermeden meydanları dolduran Karslılar daha sonra günlerce sürecek nöbetlerine büyük bir kararlılıkla başlamıştı. Giyindikleri askeri üniformaların altına alçakça gizlenen vatan hainlerinin kalkışması haberini alan on binlerce Şehitler Diyarının torunlarına; vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kastedenlere en güzel cevabı veren Kars'lı vatandaşlara Kars Emniyetince teşekkür mahiyetinde hazırlandığı öğrenilen videonun yayınladığı sosyal medya paylaşım sitesinde takipçileri tarafından oldukça beğeni topladı.

Paylaşılan Videoda Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ı övgü dolu sözlerle bahseden videoda ise "Serhat Kars İlinde Bir UÇBEYİ , Kars İl Emniyet Müdürü Sayın Faruk KARADUMAN " Ecdâdımızın heybeti ma'rûf-u cihândır Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır" Biz senden raziyiz.Allah da razi olsun." denildi.
Video Kaynak( Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook-Türk Polisi)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.