KARS Haber Girişi : 13 Temmuz 2018 01:15

Kars Müze Müdürü Nejmettin Alp Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kars Müze Müdürü Nejmettin Alp Son Yolculuğuna Uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kars Müze Müdürü Necmettin Alp bu gün son yolculuğa uğurlandı.

Kars Güncel- Rahatsızlığı nedeniyle 11 Temmuz 2018 Çarşamba günü hayatını kaybeden Kars Müze Müdürü Nejmettin Alp için cenaze töreni düzenlendi.
 
Cenaze namazını Kars İl Müftüsü Mehmet Genç'in kıldırdığı merhumun cenazesi, Kars Müze Müdürlüğünde düzenlenen cenaze törenin ardından Alpaslan Camiinde kılınan ikindi namazın ardından asri mezarlığında toprağa verildi. 
 
Merhum Nejmettin Alp'in cenaze törenine Kars Vallisi Rahmi Doğan, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kurum Müdürleri, Kamu Çalışanları, merhmun sevenleri ve ailesi  katıldı.

Nejmettin Alp Kimdir?

1961 yılında Kars'ta dünyaya gelmiş, ilk ve orta öğrenimini Kars'ta tamamladıktan sonra 1980-1984 yılları arasında İstanbul Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı. 1985 yılında Kars Müze Müdürlüğü'nde Araştırmacı olarak göreve başlamıştır. 2002 yılında kadar araştırmacı görevini yürüten Alp, 2002 yılında Kırklareli Müze Müdür Yardımcılığı görevine atanmış ardından ise 07.06.2002 yılında tekrar Kars'a Müze Müdürü olarak ataması yapılarak görevine başlamıştır. Nejmettin Alp evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.