SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 00:06

Kars MHP’den Güçlü İsim Ali Sağlam

Kars  MHP’den Güçlü İsim Ali Sağlam
24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Kars MHP’den güçlü isim Ali Sağlam aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kars Güncel- Sarıkamışlı iş adamı ve mühendis Ali Sağlam Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kars Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaparak, aday adaylığını açıkladı.

Karsın Sarıkamış İlçesinde 03.12.1983 tarihinde dünyaya gelen Ali Sağlam, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezin’nde aday adaylığı başvurusunu yaparak 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için saha çalışmalarına başladı.

Ali Sağlam’ın  aday adaylığı başvurusunu yapması bile edinilen kulis bilgilerine göre son dönemlerde Kars’tan milletvekili çıkaramayan Kars MHP için heyecan yaratmış durumda. Biomedikal Cihaz Teknolojileri Mühendisi olan Ali Sağlam’ın başvurusunda MHP Genel Merkezi tarafından adaylığa seçilmesi konusunda olumlu görüş birliğine varıldığı öğrenildi.

Kars’ta Milliyetçi Hareket Partisi seçmenleri tarafından da olumlu karşılanan aday adayı mühendis Ali Sağlam’ın  24 Haziran seçimlerinde başarıya ulaşacağı ise şimdiden konuşulur hale gelmiş durumda.

 Ali Sağlam Kimdir?

03.12.1983 Kars Sarıkamış ilçesinde dünyaya gelen Ali Sağlam ilk, orta ve lise öğrenimini Sarıkamış’ta tamamladı.  NişantaşıÜniversitesi Biyomedikal cihaz teknolojileri mühendisliği bölümünü okudu. İşçi emeklisi bir babanın en büyük çocuğu olan Ali Sağlam evli ve bir çocuk babasıdır.

İŞ HAYATI: 2000-2002 yılları arası Kars devlet hastanesi bünyesinde çeşitli bölümlerde görev yapan Sağlam

2002-2004 yılları arası Sarıkamış TEDAŞ aş de saha kontrolör  görevlerinde bulundu. 2004-2006 yılları arasında Kıbrıs’ta vatani görevimi tamamlayan Sağlam 2007 yılından beri Selimoğlu inşaat Ltd. aile şirketinin yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmekte.

SİYASİ HAYAT: 1990 Yılından 2000 li yıllara kadar babasının ilçe başkan yardımcılığı

2000-2004 yılları arası aile üyelerinin ilçe başkanlığı görevlerinden dolayı teşkilatın içerisinde teşkilatı ve teşkilatçılığı öğrenme ve sahada çalışma konusunda kendimi yetiştirdim.

1994 ve 2000 li yıllarda Sarıkamış ülkü Ocakları’nın çeşitli birimlerinde görev aldım.

2000-2004 yılları arasında Kars ülkü ocakları il teşkilatında görev aldım.

2009 ve sonrasında halen İstanbul ili birçok ilçesinde ve ocak teşkilatlarında resmi olmamak ile birlikte maddi ve manevi çalışmalarım teşkilat bünyesinde devam etmektedir.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.