ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Haziran 2018 12:39

Kars Merkezde Kaçak Akaryakıt Şebekesine Operasyon

Kars Merkezde Kaçak Akaryakıt Şebekesine Operasyon
Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçak akaryakıt yapan şebekeyi çökertti.

Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze 01.06.2018 tarihinde Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerinde bulunan bir ikametin bahçesinde kaçak akaryakıt dolumu yapıldığı ihbarı gelmesi üzerine olay yerinde yapılan kontrollerde, bahçe içerisinde bulunan pet tank içerisine bir araçtan akaryakıt boşaltıldığı görülmüş, aracın yakıt tankında 550 (beşyüzelli) litre, ahır içerisinde bulunan varillerde 1200 (binikiyüz) litre olmak üzere toplam 1750 (binyediyüzelli) litre kaçak akaryakıt ele geçirilerek görevlilerimizce olay yerinde muhafaza altına alınmıştır.
Olay ile ilgili 3(üç) şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet (Kaçakçılık İle Mücadele Kanunu) suçundan işlem başlatılmış olup, tahkikat devam etmektedir.
Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği, vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü bilgi paylaşımının titizlikle değerlendirildiğinin bilinmelidir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi. 

Haberin Videosu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.