KARS Haber Girişi : 05 Eylül 2018 19:18

Kars KYK'da Personel Alımı İçin Kuralar Çekildi

Kars KYK'da Personel Alımı İçin Kuralar Çekildi
Kars'ta KYK İl Müdürlüğü'nde personel alımı için kuralar çekildi. Temizlik görevlisi için 8 bayan personel kontenjanı bulunan kadroya 251 kişi müraacat etti.
Kars Güncel- Kars'ta Kredi ve Yurtlar Kurumu Kars İl Müdürlüğü'ne 8 kişilik bayan temizlik görevlisi kadrosuna 251 kişi başvuru yaptı.
KYK Kars İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen kura çekiminde görevli noter ve KYK İl Müdürü Müseyip Arslanbenzer ve iş başvurusunda bulunan vatandaşlar katıldı.

8 kişilik bayan Temizlik Görevlisi kadrosuna toplam 251 kişi müracaat etti,  bu 251 kişiden 24 kişilik asıl ve 24 kişilik yedek liste noter huzurunda çekilen kura ile  belirlendi. Kura çekimi sonucunda açık iş pozisyonun üç katı asıl üç katı yedek belirlendi kurada isimler belirlenen şahıslar kredi ve Yurtlar Kurumu’nun internet sitesinde önümüzdeki günlerde ilan edilecek bu şahıslar kredi verirler kurumu genel müdürlüğünün belirleyeceği günlerde kendi alanı ile ilgili ve öğretim düzeyine uygun sınava tabi tutulacaklar sınavda iş pozisyonu kadar asıl ve bir o kadar da yedek belirlenecek güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda asıl listedeki kişiler işe başlatılacak. Kura çekimi ile belirlenen şahıslar ilerde kredi ve Yurtlar kurumu genel müdürlüğü http://yurtkur.gsb.gov.tr/ adresinden ilan edilecek ve sınav yeri ve tarihi bu internet sitesinde belirlenecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.