ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Nisan 2017 22:48

Kars Kalesi Eteklerinde Aşk İntiharı

Kars Kalesi Eteklerinde Aşk İntiharı
Kars'ta yaşayan 24 yaşındaki genç, iddiaya göre eski sevgilisiyle yeniden bir araya gelmek istedi. Genç aşık aşkına karşılık bulamayınca da eski sevgilisinin önünde intihar etti.
Kars Güncel- Ajans 36'nın haberine göre, Kars'ta yaşayan 24 yaşındaki genç, iddiaya göre eski sevgilisiyle yeniden bir araya gelmek istedi. Genç aşık aşkına karşılık bulamayınca da eski sevgilisinin önünde intihar etti.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kars Kalesi arkasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre eski sevgilinden bir türlü vazgeçemeyen genç, yeniden bir şans istemek için eski kız arkadaşını arabaya alarak Kars Kalesi'ne yakın bir bölgeye gitti. Aracı park eden genç, kız arkadaşından yeniden eski günlere dönmelerini istedi.  

Genç aşık platonik aşk yaşadığı genç kızın sevgisine karşılık vermemesi üzerine bunalıma girdi. Dedesine ait olduğu öğrenilen içerisinde tek merminin bulunduğu tabancayı da üzerinde götüren genç, kız arkadaşının gözünün önünde kalbine sıkarak intihar etti.

Kaynak: Ajans36
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.