ASAYİŞ Haber Girişi : 31 Mart 2019 15:12

Kars Kağızman Karayolunda Trafik Kazası 2 Ölü 3 Yaralı , Detaylar Belli Oldu

Kars Kağızman Karayolunda Trafik Kazası 2 Ölü 3 Yaralı , Detaylar Belli Oldu
Kars'ta meydana gelen trafik kazasında aynı araç içerisinde bulunan iki kız kardeş yaşamını yitirirken, araçta bulunan diğer üç kişide yaralandı.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre Kars Kağızman karayolunda Doğan G. idaresindeki 36 FN 978 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz öğrenilemeyen 36 T 8025 palakalı ticari taksi çarpıştı.

Kazada her iki araçta büyük hasar meydana geldi. Kazada Doğan G. idaresindeki 36 FN 978 plakalı otomobil içerisinde bulunan ve abla kardeş oldukları öğrenilen Münevver G. ile Asya A. kazada yaşamını yitirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.
AFAD ekipleri sıkışan otomobil içerisinde bulunan yaralı ve yaşamını yitiren kazazedeleri araçtan çıkarttı. Yaralılar araç sürücüsü Doğan G.ve Şeride A. ile, ticari taksi sürücüsü ambulans ile Kars'ta bulunan hastanelere kaldırılırken, jandarma ekiplerinin incelemesi sonrasında yaşamını yitiren Münevver G. ve Asya A. kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.