ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Nisan 2020 16:57

Kars Kağızman'da Terör Operasyonu

Kars Kağızman'da Terör Operasyonu
Karsın Kağızman İlçesinde güvenlik güçleri tarafından düzenlenen terör operasyonunda tespit edilen mağarada ve toprağa gömülü alanda terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Kars Güncel- Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada; "Hakkari/Merkez, Bingöl/Genç ve  Kars/Kağızman kırsallarında icra edilen operasyonlarda dört ayrı noktada toprağa gömülü olarak ve tespit edilen iki sığınakta, iki adet Kalaşnikof piyade tüfeği, bir adet RPG-7 roketatar, 486 adet 14,5 mm.lik fişek, 36 adet 7.62 mm.lik fişek, bir adet RPG-7 roketatar mühimmatı, sekiz adet el telsizi, üç adet el yapımı patlayıcı madde düzeneği, iki adet el yapımı patlayıcı madde devresi, çok sayıda devre tamamlayıcısı, bir adet jeneratör, dört adet akü, iki adet lehim makinası, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 13 adet tüp, 23 m. elektrik kablosu, çok sayıda örgütsel doküman ve muhtelif yaşam malzemesi ile tıbbi malzeme ele geçirilmiştir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.