YAŞAM Düzenleme Tarihi : 25 Kasım 2020 16:38 Haber Girişi : 25 Kasım 2020 16:48

Kars Kadına Şiddete Dur Dedi

Kars Kadına Şiddete Dur Dedi
Kars'ta 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek farkındalık oluşturuldu.
Kars Kadına Şiddete Dur Dedi

Kars Güncel- Kars'ta kadına yönelik şiddete mücadele konusunda farkındalık oluşturulması için bir çok farklı noktada etkinlikler düzenlendi.

Kars Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Doğan Yıldız, kurum idarecileri,  AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve gazetecilerin katıldığı etkinlik programı ilk olarak Faikbey Caddesi üzerinde ki Kars yazısının bulunduğu meydanda gerçekleştirildi.

Burada "Kadına Şiddete Hayır" mesajı veren kadınlar daha sonra balonları gökyüzüne bıraktı. Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, meydanda Kars Belediyesi, jandarma, emniyet ve diğer kurumların bayan görevlileri tarafından açılan stantları gezerek bilgi aldı.

Program kapsamında Kars Kalesi'nde bir araya gelen kadınlar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü anısına "Kadına Yönelik Şiddete Sıfır Tolerans" temalı balonları gökyüzüne bıraktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.