YAŞAM Haber Girişi : 28 Kasım 2017 00:05

Kars İHH Yardım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Kars İHH Yardım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
Kars İHH İnsani Yardım Derneği faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Dernek bünyesinde ilk yardım ve Acil Müdahale eğitimi, Sinema Günü ve yardıma ihtiyacı olan ailelere yardım çalışmaları devam ediyor.
Kars Güncel-Kars İHH İnsani Yardım Derneği olarak Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında açtığımız "Kars Akademi ve Gençlik Merkezi"mizde gençlerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda "HER HAFTA BİR ETKİNLİK" sloganıyla çıktığımız bu yolda geçen haftaki etkinliğimiz "İlkyardım ve Acil Müdahale Eğitimi" gençlerimizin İlkyardım konusunda bilinçlendirilmesine katkı sağlamış olup konuya gereken duyarlılığın gösterilmesi açısından çalışmamız başarılı geçmiştir.

Film izlemenin insanların Hayal Gücünü geliştirmesinde önemli faydası olduğu konusunda çeşitli bilimsel görüşler mevcuttur. Hayal gücü çeşitli hikâyeler yoluyla örneğin masallar ve fanteziler yoluyla ifade edilebilir. Ünlü icatların veya eğlence ürünlerinin birçoğu kişinin hayal gücünün ilhamı sayesinde üretilmiştir. Kişi hayal gücüyle oluşturduğu görüntüleri "akıl gözü" ile görür. Bu nedenle Kars Akademi ve Gençlik Merkezinde bu haftaki etkinliğimiz "Sinema Günü"dür.

02.12.2017 cumartesi günü saat 14:30 da gerçekleştireceğimiz "Sinema Günü" etkinliğimize katılım için Merkezimize gelebilirsiniz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm etkinlikler ücretsiz olup tüm gençlerimiz davetlidir.

İlimizde soğuk bir iklim hâkim olup kış şartları ağır geçmektedir. Halkımızın en önemli geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olup geçim sıkıntısı yaşayan ailelerimiz fazla bulunmaktadır. Kars İHH İnsani Yardım Derneği olarak ihtiyaç sahibi ailelere, yetimlere ve mülteci ailelere elimizden geldiği kadarıyla yardım faaliyetlerinde bulunarak bu ailelerin geçim sıkıntılarına bir nevi ilaç olmaya çalışmaktayız. Kış mevsiminin yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başladığı bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere, yetimlere ve mülteci ailelere dağıtılmak üzere 150 Kumanya Paketi, 100 Battaniye ve 4650 Muhtelif giyim Eşyasıyla kış yardımı faaliyetlerine başlamış bulunmaktayız.

Bu hususta başta derneğimiz üyeleri olmak üzere tüm yardımsever insanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.