KARS Düzenleme Tarihi : 07 Ağustos 2020 18:32 Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 18:40

Kars'ı Hüzne Boğan Kazada Yaşamını Yitirenler Defnedildi

Kars'ı Hüzne Boğan Kazada Yaşamını Yitirenler Defnedildi
Kars'tan Van'a gitmek isterken Doğubeyazıt'ta trafik kazası geçirerek yaşamını yitiren iki kız kardeş ve iki çocuklarının cenazeleri kılınan namaz sonrası defnedildi.
Kars'ı Hüzne Boğan Kazada Yaşamını Yitirenler Defnedildi

Kars Güncel-  Kars'tan Van'a düğüne gitmek üzere yola çıkan ve Ağrı- Van yolunun Çetenli köyü mevkisinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole uçmasıyla meydana gelen kazada yaşamını yitirenler bugün kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Yeşilay Kars Şube Başkanı Sefer Özabay’ın kız kardeşleri Dilşah Uluağ ve Hasgül Barmanbek ile iki yeğeni 14 yaşındaki Eda ve 12 yaşındaki Nisanur Barmanbek'in cenaze törenine 65. dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Evliya Camisinde kılınan cenaze namazının ardından cenazeler Bülbül Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Olay; Kars'tan Van'a giden araç kaza yaptı. Abla, kardeş ve iki çocuk yaşamını yitirdi

Ağrı'da otomobil, şarampole uçtu: 2'si çocuk 4 ölü, 1 yaralı
AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, şarampole devrildi. Hurdaya dönen araçtaki 2'si çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı. Kaza, saat 14.30 sıralarında, Ağrı- Van yolunun Çetenli köyü mevkisinde meydana geldi. Doğubayazıt'tan Van yönüne giden Ahmet U.'nun kullandığı 61 ACA 065 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, şarampole devrildi. Kazada hurdaya dönenen otomobildeki Hasgül Barmanbek, Eda (14) ve Nisanur Barmanbek (12) hayatını kaybetti, sürücü Ahmet Uluağ ile Dilşah Uluağ ise yaralandı. Yaralılar, ihbarla kaza yerine gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Doğubayazıt'taki Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı Dilşah Uluağ'da yaşamını yitirmişti.