KARS Düzenleme Tarihi : 26 Ekim 2020 18:28 Haber Girişi : 26 Ekim 2020 18:39

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan Göreve Başladı

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan Göreve Başladı
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Nedim Aslan Kars'a gelerek bugün göreve başladı.

Kars Güncel-  2015-2019 yılları arasında Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kocaeli İl Müdürlüğü görevinde bulunan Nedim Aslan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.

Nedim Aslan Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atamasından sonra Kars'a gelerek bugün il müdürlüğü görevine başladı. Kocaeli'nde görevde bulunduğu sürede yaptığı çalışmalar ve başarılı hizmetler nedeniyle Kars'a atanma haberi basında geniş yer bulmuş, bazı internet sayfalarında Kars İl Müdürü olarak atanan Nedim Aslan'dan dolayı Kars'ın kazandığı Kocaeli'nin kaybettiği şeklinde yorumlara yer verildiği görüldü.

Nedim Aslan Kimdir?

1977 İstanbul doğumlu olan Nedim Aslan 1994 yılında Gölcük İHL mezun oldu. İlahiyat Fakültesini tamamlamasının ardından 2010 yılında  Okan Üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisans yaptı. 2001-2015 yılları arasında Milli Eğitim Baknalığı'na bağlı olarak çeşitli görevlerde bulundu. 2015-2019 yılları arasında KYK Kocaeli İl Müdürlüğü görevini üstlen Nedim Aslan, Lider Gençlik İzcilik Spor Kulübü Gölcük kurucusu olup, evli ve iki çocuk babasıdır.