KARS Haber Girişi : 15 Eylül 2021 18:08

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sürekli İşçi Alım Kuraları Çekildi

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sürekli İşçi Alım Kuraları Çekildi
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 18 sürekli işçi personeli alımı kura çekimi bugün gerçekleştirildi.

Kars Güncel- Türkiye genelinde 4346 sürekli işçi kadrosunda Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne güvenlik görevlisi ve temizlik personeli kadroları için 18 kontenjan ayrılmıştı.

Bakanlığın belirlediği tarihte başvuru yapan adayların belirlenmesi için bugün saat 10.00'da Keçiören Taha Akgül Spor Salonu'nda canlı yayın ile kura çekimi gerçekleştirildi.

Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Bakanlığın sürekli işçi alımına ait kura çekim işlemi bugün tamamlanmasıyla birlikte başvuru yapan adayların sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla beklemey başladı. 

Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar daha sonra ilan edilecek tarihlerde başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını başvuru yapmış oldukları kadronun bulunduğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen teslim edeceklerdir.

Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Bakanlıkça belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacaktır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.