ASAYİŞ Haber Girişi : 28 Temmuz 2020 08:27

Kars Erzurum Karayolunda Trafik Kazası

Kars Erzurum Karayolunda Trafik Kazası
Kars Erzurum karayolunda gece saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre Kars Erzurum Karayolu'nda  ( Horosan - Karaurgan Yolu Kavşağı) gece saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

Kazayı gören diğer araç sürücüleri durumu sağlık ekipleri ve polis ekiplerine bildirdi. Kazaya karışan araçlardan birisi çarpışmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüje devrilerek durabildi. Kazaya karışan araçlarda bulunan yaralılar sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü bir şekilde sağlanırken, kazaya karışan araçların karayolundan kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

Kars Erzurum karayolunu kullanan araç sürücüleri özellikle Karaurgan güzergahının trafik açısından tehlike yarattığını ve bu durumun bir çok kazaya sebebiyet vereceğini belirterek, yapımı devam eden Horasan- Karakurt yolunun bir an önce trafiğe açılmasını istediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.