KARS Haber Girişi : 18 Mayıs 2018 16:43

Kars Emniyetinden Engellilere Özel İlgi

Kars Emniyetinden Engellilere Özel İlgi
Kars’ta ‘Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuk ve Ailelerini Destekleme Projesi’ kapsamında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Kars İl Emniyet Müdürlüğü Engellilere özel bir program düzenledi.

Kars Güncel- Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen  “Özel Eğitime Gereksinim Duyan Çocuk ve Ailelerini Destekleme Projesi” kapsamında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Kars İl Emniyet Müdürlüğü bir program düzenledi. Gerçekleştirilen program çerçevesinde, bir kısım engelli öğrenci Polis Üniformaları giydirilerek Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde TOMA aracı ile su sıkılması gösterimi yapması sağlandı. Daha sonra MOBESE kamera odası gezdirilerek çocuklara tanıtım yapılmış ve telsiz konuşmaları yaptırılmış, birlikte pasta kesiminin ardından meyve suyu ikram edilmiş gün boyu gönlünce eğlenmeleri sağlanan öğrenciler, son olarak İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in makamında engelli çocukları ve ailelerini kabul etmesi ve onlara çeşitli hediyeler vermesinin ardından çocukların engelleri bir günlüğüne de olsa ortadan kaldırılmaya çalışan Kars Emniyetinin bu özel programı sonrası engelli çocuklarının ailelerini de mutlu etti. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.