KARS Haber Girişi : 06 Temmuz 2018 15:27

Kars Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Düzenlendi

Kars Emniyet Müdürlüğünde Rütbe Terfi Töreni Düzenlendi
Kars İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görev yaparken bir üst rütbeye terfi eden 11 personel için rütbe terfi töreni düzenlendi.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görev yapan 11 personelin üst rütbeye geçmesi dolayısıyla tören düzenlendi.
Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Rütbe Terfi Tören programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken
programa Kars Valisi Rahmi Doğan, Kafkas Üniversitesi Rektör Vekili Selçuk Ural, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, MİT Başkanı, protokol eşleri, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve terfi edecek personel ve aileleri katıldı.  
Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme ve Terfi Kurulu kararı ile Kars İl Emniyet Müdürlüğü merkez ve ilçe teşkilatında görevli olup 2018 yılında bir üst rütbeye terfi eden, 11 personelin tek tek isimleri ve öz geçmişleri okunarak, rütbeleri Vali Rahmi Doğan, protokol üyeleri ve eşleri tarafından takıldı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.