KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 27 Ocak 2017 17:40

Kars EMITT Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu

Kars  EMITT Turizm Fuarında İlgi Odağı Oldu
Kars Valisi Rahmi Doğan EMITT'te de boş durmuyor.
Kars Güncel-Kars'ta göreve başladığından beri hayata geçirdiği projelerle Karsın gelişimine büyük ivme kazandıran Kars Valisi Rahmi Doğan, EMITT'te Kars standına gelen tüm misafirlerle bizzat ilgilenerek Kars'ı tanıtıyor. Özellikle 2016 Temmuz ayında dünya kültür mirası listesine giren Ani Örenyeri, Sarıkamış Kayak Merkezi, Kars merkezdeki Osmanlı Mahallesi, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu, lojistik merkez, cazibe merkezinin getireceği avantajlar ve Kars'ın diğer tarihi ve kültürel zenginlikleri  ziyaretçilere anlatılıyor.

Kars Valisi Rahmi Doğan öncülüğünde katılım sağlanan dünyanın beşinci ve bölgemizin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı'ında  (EMITT) Kars Valiliği, Kars Belediye Başkanlığı, Kars Ticaret Ve Sanayi Odası, Serhat Kalkınma Ajansı (Serka) ve Karsod Turizm Birliği 12'inci holde,  Sarıkamış İlçesi 2'nci holde yer alıyor.

Kars Valisi Rahmi Doğan'ın katkılarıyla EMITT turizm fuarı, Kars turizminin gelişimine büyük katkıda bulunacak. Fuarın katılım masrafları Kars Valiliğince karşılanıyor.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.