Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı

Kars Güncel- Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü sürekli işçi alım sınav sonuçlarını açıkladı. Kurumdan yapılan açıklamada; "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde 2021 yılı için Bölge Müdürlüğümüze alımı yapılacak daimi işçi kadroları için 04 – 10 EKİM tarihleri arasında yapılan (yazılı, sözlü, uygulama) sınavlar sonucunda asil ve yedek kazanan adayların Listesi aşağıda yayımlanmıştır."denildi.

Başvuruda İstenilecek Belgeler Sınavı kazanarak işe girmeye hak kazanan adayların aşağıda istenilen belgeleri; 1-    Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu(Heyet Raporu), 2-     Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmişPsikoteknik raporu aslı, 3-    Mezuniyet Belgesi (Okul Diploması) aslı veya noter tasdikli sureti, 4-    İş Makinesi Operatörlük Belgesi / Aşçılık  Belgesi / Aşçı Yardımcısı Belgesininaslı veya noter tasdikli sureti, 5-    Son üç ay içerisinde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf (erkekler için sakalsız çekilmiş olmalı) 6-    Aile nüfus kayıt örneği, 7-    İkametgah belgesi (e-devletten çıktısı alınabilir), 8-    Kamu Kurumuna ilk defa işçi olarak atanacaklar için Başvuru Formu.

Asil adaylardan yukarıda istenilen belgeleri 09.11.2021 tarihine kadar DSİ 24. Bölge Müdürlüğü/Kars adresine elden teslim etmeleri gerekmektedir.  NOT: BU DUYURU TEBLİĞ MAHİYETİNDE OLUP, SINAV SONUÇLARI İÇİN ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

  • 5 / 1 Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı 0

  • 5 / 2 Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı 1

  • 5 / 3 Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı 2

  • 5 / 4 Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı 3

  • 5 / 5 Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Sonuçları Açıklandı 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.