KARS Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 15:21

Kars DSİ 24. Bölge Müdürü Basınla Buluştu

Kars DSİ 24. Bölge Müdürü Basınla Buluştu
Kars DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve Bölge Müdür yardımcıları Kars'ta yerel ve ulusal yayın yapan basın mensupları ile bir araya geldi.
Kars Güncel- Kars DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve Bölge Müdür yardımcıları Kars'ta yerel ve ulusal yayın yapan basın mensupları ile bir araya geldi.
DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıda, DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar kurumlarınca, sorumluluk alanları dahilinde yapılan çalışmalar hakkında kapsamlı açıklamalarda bulundu. Dündar yapım aşamasında olan ve projelendirdikleri çalışmalar ile Kars'ta tarımsal ve içme suyu noktasında büyük ivme kazandırılacağını ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.
Sohbet tarzında geçen görüşmede DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Kars'ta yapılan yatırımlarda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kars Valisi Rahmi Doğan'ın destekleri ile devam ettiği belirterek, 2019 yılında yatırım programına alınan birçok projenin ise teknik detaylarının oluşturularak, projelendirme işlemlerinin başlatıldığını belirtti.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.