ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Mayıs 2017 13:10

Kars Devlet Hastanesi'nde Hırsızlık

Kars Devlet Hastanesi'nde Hırsızlık
Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde para hırsızlığı yapan şahıs yakalandı.
Kars Güncel- Gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "İlimiz Harakani Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniğinde 10.05.2017 günü meydana gelen hırsızlık olayında bir şahsın çantasından 65.00-TL parası çalınmış ve yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahıs hastane içerisinde yakalanmış, yapılan üst aramasında müştekinin çantasından çalmış olduğu 65.00-TL. para ele geçirilerek olayın müştekisine teslim edilmiştir. Ayrıca 27.03.2017 günü yine tahakkuk servisinde servis çalışanlarının çantasından 440.00-TL, 70 ABD DOLARI ve 40 EURO paranın çalınması olayı ile ilgili yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın aynı şahıs olduğu tespit edilmiş, Şüpheli şahsın Asayiş Şube Müdürlüğünde vermiş olduğu ifadesinde; "hırsızlık olayını kendisinin gerçekleştirdiğini" beyan etmiştir. Şüpheli şahsın Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.