KARS Haber Girişi : 05 Temmuz 2018 15:35

Kars Çiçek Taksi Yenilenen Araçları ile Hizmetinizde

Kars Çiçek Taksi Yenilenen Araçları ile Hizmetinizde
Kars'ta taşımacılık sektöründe hizmet veren Çiçek Taksi durağı yenilenen araçları ile hizmetinizde.
Kars Güncel- Kars'ta taşımacılık sektöründe geçmişten beri hizmet veren Çiçek Taksi durağı yenilenen araçları ile hizmetinizde.
Cumhuriyet Mahallesi Şehit Yusufbey Caddesi üzerinde bulunan Çiçek Taksi Durağı, "Güven Konfor İle Hizmetinizdeyiz" yılların verdiği tecrübe ile hizmetinizdeyiz diyerek Kars'ta taşımacılıkta adından sıkça bahsettirmiş durumda.
Ticari taksi sürücülerinden Onur Şafak Adıgüzel ve Ufuk Adıgüzel yaptığı açıklamada, Kars'ta taşımacılık sektöründe uzun yıllardan beri hizmet vermekte olan Çiçek Taksi ailesi olarak modern hizmet anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Müşterilerimize kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet vermenin gurur ve onurunu yaşamaktayız. Ailemiz kadar değerli siz müşterilerimizi sabahın ilk ışıklarından, kimselerin sokaklarda kalmadığı gecenin geç vakitlerine kadar ulaşım ihtiyaçlarını en kaliteli bir şekilde çözmenin gönül rahatlığı içerisindeyiz." dedi.
İletişim Bilgileri
Onur Şafak Adıgüzel : 0535 212 04 25
Ufuk Adıgüzel : 0535 580 95 83 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Eren öz 01 Ocak 1970 02:00

    Dacia logan sıfırmı acaba ...