KARS Haber Girişi : 23 Eylül 2017 13:30

Kars Belediyesi'nde İstifa

Kars Belediyesi'nde İstifa
Başkan Tatlı İstifa Etti! ve TODAİE'de!
Kars Güncel-Uzun yıllar Kars Valiliği'nde Kars'a hizmet eden ve 2014 yerel seçimlerinden sonra Kars Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Arda Soner Tatlı TODAİE (Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü) Yerel Yönetimler Yüksek Lisans Programı'na kabul almasından dolayı görevinden istifa ederek konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamada bulundu.
Arda Soner Tatlı açıklamasında ; "Kars Belediyesi'nde 3 yıla aşkın süredir yürütmekte olduğum görevimden sonra TODAİE Yerel Yönetimler Yüksek Programı'na kabul aldım. Yaz aylarına kadar Ankara'da olacağım; sonrasını ise yaşayıp göreceğiz. Bana bu şansı tanıdıkları için Sayın Valim Rahmi Doğan ve Sayın Belediye Başkanım Murtaza Karaçanta olmak üzere, üzerimde emeği olan herkese teşekkürlerimi sunarım. Ankara'da öğrencilik dönemim tekrar başlasın diyelim. Saygılarımla kısa bir ara." dedi.

Arda Soner Tatlı'nın paylaşımına, kısa sürede sosyal medya hesabındaki takipçileri tarafından yüzlerce beğeni ve yorum geldi. Takipçileri tarafından yapılan yorumlarda olduğu gibi, Kars'a ve Karslıya değer veren çalışmaları ile gönüllerde taht kurduğunu gözler önüne seriyor. 

Genç Bürokrat Tatlı, hem bürokratik çalışmalarda hem de siyasi çalışmalarda ve aynı zamanda TODAIE eğitimiyle uzun soluklu izler bırakacağı şimdiden kendini hissettiriyor. Bizlerde Kars Güncel ailesi olarak, Arda Soner Tatlı'ya eğitim hayatında başarılar diler, gelecekte tekrar Kars ile ilgili başarılı çalışmalarına yenilerini eklemesini temenni ederiz.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı batur takipçisi 01 Ocak 1970 02:00

    karslı batur sen ardayı bırakta kendi çaldıklarına bak. İsim yapmak kolay değil tabi senin gibiler anca Arda gibileri karalamaya çalışır. Karslı alışık değil eğitimli insanlara. Çalıp çırpıp sülalesine yedirenlere konuşmazlar. anca aklı çalışanlara konuşulur. Bence şerefli bir insansan sen zaten insanlara şerefiz yazacağına şerefli olup adınla yazardın.

  • Karslı batur 01 Ocak 1970 02:00

    Arda soner tatlı ne kadar parayla gittin ankaraya siz MHO olarak hepini çaldınız isterseniz hepinizin ismini yazayım Ardanın yazılarını neye benze mutlaka MHP li olanlardır karsta yol kalmadı işçilerin paraları içerde Arda sen kaçtın şerefsiz