YAŞAM Haber Girişi : 30 Nisan 2020 19:45

Kars Belediyesi'nde 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlaması

Kars Belediyesi'nde 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlaması
Kars Belediye Başkanları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca, Başkan Yardımcıları ile birlikte çalışanların 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutlamak üzere bugün belediyeye ait hizmet binaları ve tesisleri ziyaret etti.
Kars Güncel-Bilgen ve Alaca, beraberindeki Başkan Yardımcıları Muazzez Çağrıtekinci ve Mehmet Boçnak ile birlikte 1 Mayıs’ın resmi tatil olması sebebiyle emekçilerin Bayramlarını bugünden kutlamak için Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kademe, Masal Park, Zabıta, İtfaiye ve ana hizmet binasındaki personeli ziyaret ederek hazırlanan hediyeleri çalışanlara dağıttı.

Başkanlar kutlama için gittikleri hizmet binaları ve tesislerde personele 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün önemi hakkında konuşma yaparak; göreve geldikten sonra aradan geçen bir yıllık sürede tüm imkansızlıklara rağmen daha yaşanılabilir bir Kars için özveri göstererek çalışmalarını yürüten personele ve birim amirlerine ederken, çalışma koşullarını iyileştirmek için de ayrıca çalışmaların yürütüldüğünün bilgisini verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.