KARS Haber Girişi : 02 Mayıs 2019 15:26

Kars Belediyesi Meclis Toplantısını Yaptı

Kars Belediyesi Meclis Toplantısını Yaptı
Kars Belediyesi çalışma programlarına ait meclis görüşmelerini gerçekleştirmek için mayıs ayının ilk meclis toplantısını yaptı.
Kars Güncel- Kars Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen belediye meclisi toplantısına ilk defa basın mensupları görüntü çekilmesi amacıyla alındı.

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in meclis başkanlığını yaptığı oturumda katip üyeler olarak DSP'li meclis üyesi Melda Kuyumcu ile MHP'li belediye meclis üyesi Ali Ekber Arığ oy çokluğu ile görevlendirildi.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Ayhan Bilgen; " Mayıs ayı belediye meclisi toplantımızı gerçekleştirmek için buradayız. Müzakere edeceğimiz toplantımızda sizleri sadece görüntü alabilmeniz için davet ettik. Müzakere bugün netleşirse bugün, netleşmezse yarından sonraki gündemlere davet edeceğiz."dedi.

Daha sonra Başkan Bilgen meclis üyelerine ithafen gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak meclis gündemini okudu. Bilgen Kars Belediyesi bünyesinde kurulan ve yaklaşık 650'ye yakın şirket personelinin istihdam edildiği Karbiotek şirketinin durumun görüşülmesini ise yarına ertelendiğini söyledi.

Belediye Mayıs ayı Meclis görüşmeleri basına kapalı olarak devam etti.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.