KARS Haber Girişi : 01 Nisan 2019 13:02

Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen'den Açıklama

Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen'den Açıklama
Kars Belediyesi seçimlerinde yaklaşık 12 bin oy alana HDP'nin Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen; Kars halkına teşekkür ederek, bundan sonra hizmet alanlarında bir yarışın olacağını söyledi.
Kars Güncel- Kars'ta 31 Mart seçimlerini zaferle noktalayan HDP'den ilk basın açıklaması yapıldı.
Belediye seçimleri süreciyle yapılan basın açıklamasında HDP Kars Belediye Başkanı Şevin Alaca, Eş Başkan Ayhan Bilgen ve meclis üyeleriyle birlikte partililer katıldı.

Konuşmaya başlayan HDP'li Kars Belediye Başkanı Şevin Alaca; "31 Mart seçimlerinde kendilerine gösterilen destekten dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ederken seçim süreciyle ilgili olarak; Bizler Türkü, Kürdü, Azerisi ve tüm Kars halkıyla birlikte bir seçim kampanyası yürüttük, sizlerin evlerine gelerek yemeklerinizi yedik. Çalışmalarımız boyunca partimize yönelik karalama çalışmaları oldu bu durum bizleri üzdü ama enerjimizi düşürmedi ve halka gerçekleri anlattık ve ütopik projeler sunmadık. Kars için yapılacak çok şey var ve öncelikli yapılması gereken çok acil şeyler var ve bunları yaparak başlayacağız. Kars'ta kadınlar seçimde önemli yere sahip ve kadınlara yönelik önemli projelerimiz olarak kadınlar ve gençlerle beraber çalışacağız. Kars için yapacağımız çok şey var." dedi.

HDP Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen ise; "Seçim kampanyalarımız boyunca bu başarıyı bize sunan birlikte kazandığımız Kars halkına teşekkür ediyoruz. Seçimlere katılan diğer partilerinde tüm aday arkadaşlarımıza tebrik ve  teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu bir yarıştır demokrasi mücadelesidir ve toplum bir tercih yapar. Biz seçim kampanyamızın başından itibaren bir aday ve bir parti tarafından değil halk tarafından yönetmeyi esas almak gerektiğini söyledik ve bunun gereğini yapacağız. dedi.

Bilgen konuşmasında bu şehirde bir seferberliğe ihtiyacımız var, el ele vererek şehrin içerisinde bulunduğu durumdan çıkartmaya ihtiyacımız var. Dün itibariyle belli olan resmi sonuçlara göre belediye meclis üyesi seçilen 3 kontenjan, ve 8 belediye meclis üyemiz, 2 il genel meclis üyemizle birlikte diğer partilerin meclis üyeleriyle şehrin çıkarı ve menfaati için birlikte çalışacağız. Seçim yarışını dün akşam bitirdik artık bundan sonra hizmet yarışı var. Hiç bir parti fanatizmi içerisine girmeden küçük hesaplar peşine gitmeden şehir için Kars için halk için, halkın istediği her talebi kararı karşılamak zorunluluğumuz var dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.