YAŞAM Haber Girişi : 09 Mart 2020 13:14

Kars Belediyesi Cadde ve Kaldırımları Yıkıyor

Kars Belediyesi Cadde ve Kaldırımları Yıkıyor
Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri il genelinde cadde ve sokakları temizleme ve tazyikli suyla yıkama çalışması başlattı.

Kars Güncel-Mart ayının gelmesiyle birlikte, Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kars'ın cadde, sokak ve kaldırımlarını basınçlı suyla yıkıyor. Belediyenin temizlik ekiplerince tazyikli suyla temizlenen cadde sokak ve kaldırımları, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Yıkanan sokaklar tozdan ve çamurdan arındırıldığı gibi, daha temiz ve hijyenik oluyor. Belediye ekipleri en son olarak Kars'ın ana arterlerinnde dünden beri yıkama çalışması başlattı.

Atatürk, Kazımpaşa ve Faikbey Caddelerinde yoğunluk kazanan çalışmalarda yol ve kaldırımlar Belediye ekiplerince yıkandı. Çalışmaların İl merkezinin çamurdan arındırılıncaya kadar aralıksız bir şekilde süreceği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.