KARS Haber Girişi : 17 Mayıs 2020 00:50

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'e Sosyal Medya Hesabından Çirkin Saldırı

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'e Sosyal Medya Hesabından Çirkin Saldırı
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'e şahsi sosyal medya hesabı üzerinden, gerçek ismi belli olmayan bir başka kullanıcı tarafından mermi fotoğraflarıyla birlikte tehdit mesajı gönderildi.
Kars Güncel- Kars Belediyesi'ne yönelik son günlerde sosyal medyada ve haber sitelerinde yapılan kayyum algılarına bir yenisi daha eklendi.

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in şahsi instagram hesabına kullanıcı ismi bilinmeyen başka bir hesap tarafından "Şewbaş heval ölüm seni JİTEM" notuyla mermi fotoğraflarının olduğu bir mesaj gönderildi. Konuyu sosyal medya hesabı twitter üzerinden duyuran Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen tehdit mesajına ilişkin yaptığı açıklama paylaşımında; "15 yıl önce MAZLUMDER çalışmalarında da benzer tehditlere tanıklık ettik.Onlar alışkanlıklarından vazgeçmediği gibi bizim açımızdan da değişen bir şey olmadı.Demirden korkan trene binmez."ifadeleriyle kamuoyuna duyurdu.

Ayrıca edinilen bilgiye göre Başkan Bilgen'in söz konusu tehdit mesajını gönderen hesap ve kullanıcı hakkında şikayet başvurusunun ise 18 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı öğrenilen bilgiler arasında. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.